Alvajobs

Veelgestelde vragen

Geef hier antwoord op de meest voorkomende vragen die jouw klanten kunnen hebben over jouw producten of diensten.

 • Welke diensten bieden jullie?

  Bij ons kun je terecht voor uitzendwerk, detachering en werving & selectie in de branches schoonmaak, productie en callcenter.

 • In welke omgeving hebben jullie werk?

  Alvajobs is actief in de provincie Gelderland. Wij streven ernaar om voor een zo groot mogelijk gebied in Gelderland vacatures op onze site te hebben. Bekijk onze vacatures om te zien op welke plaatsen we vacatures beschikbaar hebben.

 • Wat is het loon die jullie hanteren?
  Het loon en de vergoedingen die wij hanteren voor een uitzendkracht zijn gelijk aan het loon en vergoedingen die worden toegekend aan werknemers, werkzaam in gelijkwaardige functies in dienst van de inlener.
  Echter doet Alvajobs.nl zelf €0,50 bovenop het uurloon dat we moeten hanteren! Hiermee willen we een statement maken in deze zware tijden en onze uitzendkrachten belonen. Wij geloven in de kracht van belonen en dit heeft alleen maar positieve gevolgen voor beide partijen. Een win-win situatie dus!
 • Wanneer wordt mijn loon uitbetaald?

  Alvajobs hanteert een wekelijkse uitbetaling (weekloon). Op uiterlijk elke woensdag van de week krijg je jouw loon op je rekening gestort. De volgende weekloon is dan de woensdag een week later.

 • Hoe kan ik solliciteren?

  In het menu vind je een pagina met “solliciteren“, hier kun je binnen 2 min vanuit je luie stoel je gegevens en cv uploaden, wij gaan dan direct voor je aan de slag om een passende baan voor jouw te vinden! Zodra we een match hebben nemen wij direct contact met je op.