Alvajobs

Werving & selectie

De juiste persoon voor uw functie nodig? Dan is het kiezen voor werving & selectie de beste keuze. Wij matchen de juiste persoon die u nodig heeft voor de te vervullen functie!

Bij werving & selectie treedt je direct in dienst bij onze opdrachtgever. Dit is meestal voor een langere periode, meestal maanden of zelfs jaren, met kans om overgenomen te worden door de opdrachtgever. Werving & selectie is een goede keus als je op zoek bent naar een baan voor langere tijd en in het vakgebied waar jij het beste in bent! Alvajobs zorgt voor de juiste match tussen jou en je toekomstige werkgever.

Wij werven en selecteren kandidaten voor het bedrijfsleven in de branches schoonmaak, productie en callcenter. Met ons gedreven team en vakkennis brengen wij de beste matches samen!

Wil jij een baan met een contract direct bij een opdrachtgever in het vakgebied waar jij het beste in bent? Solliciteer in 2 min vanuit je lui stoel, stuur je cv op en we doen ons uiterste best om passend werk voor jou te vinden!